Styrelsen 2017

Nedersta raden från vänster: Maria, Anneli, Tina, Annika,

Mitten raden från vänster: Lena, Maj,

Bakre raden från vänster: Anki och Listbeth.

Styrelsen 2017

Ordförande: Maria Andersson, Tel 070-5784200
E-post maria.edatradgard@gmail.com  

 

Vice ordf. : Lisbeth Löfgren, Tel. 0571-30603
E-post lisbethlofgren@yahoo.se

 

Sekreterare: Tina Peterson, Tel. 0571-25040
E-post tina-i-stendalen@telia.com

 

Kassör: Annika Eriksson   Tel. 0571-341 47
E-post annikaeriksson75@hotmail.se

 

Ledamot: Maj Bryntesson Tel.  070-3165195
E-post maj-bryntesson@telia.com

 

Ledamot: Anneli Andersson, Tel 0570-322 42
E-post a.anneli@yahoo.se  

 

Ledamot:  Lena Malmstedt,
E-post:  lbmalmstedt@gmail.com   

 

Suppleant:  Anki Andersson, 

E-post spanskavillan@gmail.com

 

Suppleant: Henrik Solbrekke, Tel 072-3120627  

E-post solbrekke_henrik@hotmail.com

 

Valberedning: Maria Johansson, Tel 0730212401 

E-post:eva-maria-johansson@hotmail.se

Mer om styrelsen

Maria Andersson Bor i Graf utanför Åmotfors där hon och familjen bor sedan 2004, i det hus som hennes farfars far byggde 1880. Har en trädgård med gamla träd, buskar och perenna växter att förvalta. Har en ny del i trädgården med växthus och lite odling. Önskar det var längre och fler dagar i veckan…Tycker om att ”greja” men även att ”bara lukta på blommorna”. Anser att god och nyttig mat är bra för kropp o knopp, äter gärna närodlat o ekologiskt.Tycker om att resa, gärna till Italien och på vandringsresor men inser alltid att, borta bra men hemma bäst!

 

Annika Eriksson Bor i Flogned, Åmotfors med man, barn och en strävhårig tax. Har ett stort intresse för trädgård, inredning och detaljer. Lagar och äter all slags mat, gärna hemodlat. Trivs utmärkt i Italien, men gillar även vår svenska skog och mark. Har jägarexamen och dykcertifikat.

 

Lisbeth Löfgren Pensionerad sjuksköterska som bor tillsammans med min man i villa med trädgård i Åmotfors. Vi tycker om att påta i trädgården och att hitta på roliga projekt för huset både på in-och utsidan Vi vill gärna resa och finner ofta inspiration både utomlands och i Sverige.

 

Maj Bryntesson bor i lägenhet i Arvika och har en liten stuga i Köla med många rosor, clematis, pioner och perenner. Gillar att gräva och göra nya planteringar. Gillar också att resa både trädgårdresor och äventyr jorden runt.

 

Tina Peterson, är en fd kock och yrkeschaufför som bor i Stendalen i ett renoverat gammalt hus. Utmaningen i Stendalen var att få till en plats att odla på och en rabatt med, blommor, bland all sten. Livselexiret är skogen, trädgården å djuren på gården. Andra intressen är allt som gör livet glatt.

 

Anneli Andersson, Bor på en gård tillsammans med sambo, hund och katt. Det är en "lisa" för själen att bo på landet med närheten till djur och natur. Gillar att laga mat, tycker även om att äta gott som andra lagat. Älskar även att resa, då helst till varmare breddgrader.

 

Lena Malmstedt, Bor tillsammans med sin man i Arvika och jobbar som biomedicinsk analytiker på sjukhuset. Det största intresset är huset som de köpte för drygt ett år sen och som de håller på att renovera både in-och utvändigt. Planen är att få till en lummig trädgård med många rosor, perenner och pioner samt växthus och lite odling. Andra viktiga saker i hennes liv är att umgås med släkt och vänner, och att göra resor så ofta som möjligt. Åker gärna både i Sverige/Norge, till storstäder och till varmare länder.

 

Henrik Solbrekke bor i Gällsbyn utanför Koppom i ett hus med sambo och en son. Jobbar som industriarbetare på nordmarkens fasader i Töcksfors. Har ett stort intresse för odling och då i första hand av fruktträd men även odling av andra ätbara växter. 
Beskärning av fruktträd runt om i eda  är också en syssla ägnar många timmar. Blir det tid över är det byggnadsvård, fotboll, skogsbruk jakt och fiske som gäller. Henrik har även grönt kort i fruktbeskärning.

 

Anki Andersson bor i hus i Rackstad Arvika med man och fem katter. Arbetar som verksamhetsutvecklare på Studieförbundet Vuxenskolan. Växthuset är det stora intresset och att så små frön som blir ätbara växter eller vackra blommor är fantastiskt. Andra intressen är barnbarnen, katterna, skogen och allt man mår gott av.

 

Maria Johansson Bor i Lässerud, Åmotfors tillsammans sin sambo, två stora hundar och en katt. Trädgårdsintresset startade för några år sedan när de plötsligt kom på att de ville ha ett växthus. Detta har växt i omgångar och trädgården har förändrats allt eftersom. Sambo älskar att bygga saker så de blir med andra ord aldrig färdiga. Andra intressen är att resa, gärna till varmare breddgrader. Böcker och att gå i skogen tar också upp en hel del tid.